I den här videon visar jag hur jag går från ett råmaterial till färdig video när jag redigerar film från regnskogen 🌿. Jag tar er med bakom kulisserna och delar mina tankar kring hur jag skapar en sammanhängande och engagerande upplevelse för tittarna.

Om du är nyfiken på hur jag tänker under redigeringsprocessen, eller om du vill få några tips på hur du själv kan utveckla dina redigeringstekniker, så är den här videon för dig.

Glöm inte att gilla videon, prenumerera på kanalen och lämna gärna en kommentar om vad du tycker! 👍 Jag uppskattar ditt stöd.

Exklusiv videokurs för naturfotografer 2025!

Denna kurs erbjuder dig en unik möjlighet att utöka dina färdigheter som naturfotograf genom att skapa video, vilket ger en ny dimension till ditt visuella uttryck som naturfotograf.

Kursen ger dig en grundlig genomgång av videoproduktionens alla steg, från kamerateknik och videoinställningar till redigering och slutproduktion i  DaVinci Resolve eller Adobe Premiere. Med min omfattande erfarenhet av både stillbilds- och videofotografering, guidar jag dig genom process